суботу, травня 02, 2020

Нові ілюстрації до серії про Гаррі Поттера

Нові ілюстрації до серії про Гаррі Поттера у Тайланді 

Нові обкладинки до 7 книг про Гаррі Поттера створив ілюстратор-поттероман, відомий під нікоми Apolar. Книги вийдут тайською мовою. Ілюстрації вийшли напрочуд незвичними й з увагою до деталей.

На обкладенці першої книги , окрім самого Гаррі Поттера, можно разглядіти потяг «Хогвартс-експрес», Дамблдора и Хагрида, кішку-МакГонагалл, а також крихітного дракона Норберта.


На обкладенку другої  книги потрапили  Гаррі и Рон на летючому авто «Форд-Англія».Якщо ви не упізнали персонажа ліворуч угорі, то це  Том Реддл. У повному розвороті книги можна побачити й  Джинні.



На обкладенці третьої  книги можна  разглядіти , наприклад , «Чудовищну книгу чудовищ». На зворотній стороні на цей раз зображена  Герміона.


Ельф-домовик Вінки з'явився  на обкладенці четвертої  книги разом із учасниками  турниру й   парою інших важливих персонажів . Тут на звороті можна побачити Рона.

Світлина від Клуб Гарри Поттера.

На обкладенці  п'ятої книги — дом 10 на площаді Гриммо, Амбридж, останній день последний день Фреда і Джорджа в Хогвартсе, маски Пожирателей Смерті, Сириус, Чжоу Чанг, Тонкс й Кингсли, а також Гаррі на фестрале. На звороті  — Луна Лавгуд.

Світлина від Клуб Гарри Поттера.

На обкладенці шостої книги важливу роль відіграють  Снейп, Дамблдор і Джинні. Можна разглядіти фенікса Фоукса, інферналов у нижчий частині обкладенці , а також юного Тома Ріддла та  медальон. Тут є й  флакон Фелікс Фелицис, а також темна мітка над Хогвартсом. На звороті  — Драко Малфой.

Світлина від Клуб Гарри Поттера.

Крім трьох головних героїв, на обкладенці сьомої книги можна побачити  Волан-де-Морта, Хагрида з Гаррі на руках, усі три Дара Смерті, а також чотири тварини-символа факультетов Хогвартса. Повз назви проповзає Нагайна. На звороті — Невилл.

Світлина від Клуб Гарри Поттера.






Немає коментарів:

Дописати коментар