пʼятницю, квітня 13, 2018

П`ятнадцятий Чемпіонат міста з гри "ЩДК"

    З давніх-давен в Україні будь-які зібрання дітей супроводжувалися ігровою діяльністю.Через гру дитині надавалася змога заявити оточенню про свій позитивний потенціал.Саме сьогодні про свій інтелектуально-позитивний потенціал заявили 15 найкращих команд міста, виборовши право участі у фіналі XV Чемпіонату міста з гри ЩДК. В. Сухомлинський писав: “В грі розкривається перед дітьми світ, розкриваються творчі можливості особистості. Без гри немає і не може бути повноцінного розумового розвитку. Гра – величезне світле вікно, через яке в духовний світ дитини вливається життєдайний потік уявлень, понять про навколишній світ. Гра – це іскра, що запалює вогник допитливості і любові до знань ."
       Гра тільки здається легкою. А насправді вона потребує, щоб дитина яка грається віддавала грі максимум своєї енергії, розуму, витримки, самостійності. Гра постійно стає напруженою працею і через зусилля веде до задоволення. Оргкомітет ЧМ , члени журі вітають команди НВО №8, гімназії №9, колегіума, СЗШ № 14, НВО № 16,НВО №18, НВО №25, НВО № 32 з яскравою грою, призовими фінальними місцями ! 
       На нашу думку, інтелектуальна гра – вкрай необхідне явище в житті дитини, оскільки вона є проявом природної потреби в діяльності, у якій дитина пізнає і перетворює навколишню дійсність, світ речей, людей, саму себе, одночасно розвиваючи свої здібності.
      Хочу висловити щирі слова подяки усім тренерам команд, вдячна за підтримку та розуміння Матяшовій Л.П.,Різаненко О.І.,Гапоні А.О.,Савченко І.В.,Василенко О.М.,Рибалці І.В.,Тихоненко С.О.,Пляці С.М.


     




Немає коментарів:

Дописати коментар